Gas – oplagt valg til mange

Tiden har været med det kendte gasfyr. Forsyningen er stabil og priserne på gas er lave. Det betyder, at et gasfyr ofte er den billigste løsning. Selv hvis du allerede har et gasfyr, kan der være god fornuft i at udskifte det til et nyt kondenserende fyr, der udnytter energien langt bedre end dit gamle fyr.

Hvis du skifter fra et ikke-kondenserende gasfyr, kan der endda være et stort tilskud fra dit energiselskab.

Hos Vestkystens VVS kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, da vi kender tilskudsmulighederne på markedet.

Gasmester

Hos Vestkystens VVS er vi naturligvis del af det store Gasmester-samarbejde. Normalt er det vanskeligt at finde ud af, hvilke installatører der er eksperter i gaskedler. Det kan give tvivl og hovedbrud, hvis du skal have nyt fyr. Men der er hjælp at hente. Gasbranchen har indgået samarbejdsaftaler med mange vvs-installatører. Installatørerne bliver kaldt Gasmestre, og dette er en klokkeklar gevinst for dig

Det kan du forvente af en Gasmester:

  • Gasmesteren er vvs-installatør med ekstra (stor) erfaring i installation af naturgas.
  • Gasmesteren har et tæt og formaliseret samarbejde med HMN.
  • Gasmesteren har gennemgået en supplerende uddannelse og videreuddannes jævnligt.
  • Gasmesteren kan give dig en uvildig beregning af, hvor meget din varmeøkonomi bliver bedre ved et skift af varmeanlæg.
  • Gasmesteren kan fortælle dig om mulighederne for en fordelagtig finansiering, og kan hjælpe med udfyldelsen af de nødvendige papirer.
  • Med Gasmesteren er du sikret reel og kompetent rådgivning af en virkelig ekspert.
  • Gasmester-samarbejdet giver dig tryghed.

Service

Det er en god idé at få serviceret din gaskedel regelmæssigt. Vores servicemontør sørger for, at fyret udnytter gassen på den mest effektive måde og at det altid fungere optimalt – Det kan give besparelser på varmeregningen. Vestkystens VVS tilbyder en serviceordning, hvor vi kontakter dig hver gang det er tid til dit næste servicébesøg, typisk hvert 2. år. Du slipper derved at tænke på den løbende vedligeholdelse, og evt. driftsproblemer kan tages i opløbet.

Du kan føle dig tryg, når din gasinstallation bliver vedligeholdt og set efter regelmæssigt. Der er også mulighed for at tegne et abonnement med gratis udkald. Det vil sige at der stadig bliver lavet service hvert 2. år, men det er gratis at tilkalde en af vore montører, ved driftsproblemer med dit gasfyr.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os her.