Om Vestkystens VVS

Vestkystens VVS er grundlagt i 1998 af Niels H. Andersen og Torben F. Jensen under navnet Bedsted VVS.
Firmaet består af flere opkøbte firmaer. I foråret 2000 udtrådte Niels H. Andersen af firmaet.
I dag ejes Vestkystens VVS af Jesper Tousgaard.

Hvem er Vestkystens VVS

Hvem er vi

Vestkystens VVS, er grundlagt i 1998 af Niels H. Andersen og Torben F. Jensen under navnet Bedsted Vvs. Niels H. Andersen udtrådte af firmaet forår 2000. Firmaet består af flere opkøbte firmaer; Morup Mølle smedie et 45 år gammel firma der hovedsagelig koncentrerede sig om vvs arbejde i lokalsamfundet. I 1999 overtog vi Brinck’s Kedel og fyringsservice et 35 år gammel firma der hovedsageligt har arbejdet med fjernvarme og industri h.h.v ledningsarbejde og varmecentraler. Møller’s VVS i Hanstholm overtog vi i oktober 2006, og i 2011 er Erik Gregersen Vvs i Øsløs blevet en afdeling af Vestkystens Vvs.

Firmaet har været i en rivende udvikling. I Efteråret 2006 udvidede Bedsted afdelingen med et stort og moderne blikværksted, som beskæftiger dygtige blikkenslagere.

Den 1. April 2008 skiftede Bedsted VVS navn til Vestkystens VVS, det er gjort ud fra at vi nu spænder over et stort geografisk område, så vi mener at Vestkystens VVS passer bedre på vores firma.

Vi tænker på miljøet

Vestkystens VVS har etableret sikkerhedsorganisation, alle medlemmerne har gennemgået den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Virksomhedsledelse og sikkerhedsrepræsentanten deltager i faste møder.

Vi har et konstruktiv samarbejde med Avidenz som deltager i vores møder. Sikkerhedsorganisationens opgave er at sikre mod uheld, og at medarbejderne nedslides mindst muligt, samt at skabe et godt arbejdsmiljø.

Vestkystens VVS er screenet og godkendt af arbejdstilsynet uden anmærkninger, og vores arbejdspladsvurdering (APV) er selvfølgelig ajourført løbende.

Vestkystens VVS tænker på miljøet

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os her.